Medlemskap och betalningar

Lös in ett presentkort

VIP-medlemskap på MovieStarPlanet

MovieStarPlanet gör det enkelt för alla att få tillgång till och dra nytta av VIP-medlemskap. Med de totalt 12 VIP-medlemskapspaket som finns tillgängliga så kan alla bli en berömd movie star på Moviestarplanet.

Våra VIP-medlemskap är indelade i tre kategorier:

 1. Normal VIP
 2. Elite VIP
 3. STAR VIP

Det finns fyra paket tillgängliga inom varje kategori. Paketet avgör hur länge ditt medlemskap kommer att vara aktivt:

 1. 1 vecka
 2. 1 månad
 3. 3 månader
 4. 1 år

Fördelar

Varje paket har sina egna unika fördelar. Beroende på vilket paket som köps så ger VIP-medlemskap användare några eller alla av följande fördelar:

 • Mer Fame - Fame är hur användarna levlar upp
 • Ökning av antalet tillåtna vänner
 • Massor av StarCoins - virtuell valuta för MovieStarPlanet
 • Massor av Diamonds - exklusiv VIP-valuta för MovieStarPlanet
 • Kan ge fler autografer
 • Fler snurrar på det dagliga StarCoins-hjulet
 • Exklusiva VIP-shop objekt
 • Dagliga StarCoins och Diamonds

VIP-medlemskapspaket och priser

IMAGE

Klicka här för att läsa VANLIGA FRÅGOR VIP-medlemskap på MovieStarPlanet

PRESENTKORT

MovieStarPlanet har fyra olika presentkortsalternativ som passar varje tillfälle:

 1. 1 vecka STAR VIP-medlemskap
 2. 1 månad STAR VIP-medlemskap
 3. 3 månader STAR VIP-medlemskap
 4. 1 år Elite STAR -medlemskap

Om du vill köpa ett MovieStarPlanet presentkort så Klicka här

Lös in ett presentkort

 1. Logga in på ditt MovieStarPlanet konto
 2. Klicka på knappen 'Inställningar' i övre högre hörnet av skärmen
 3. Klicka på 'Lös in Presentkortskod'
 4. Knappa in koden som står på presentkortet och tryck på OK

Viktig information om presentkorte

 1. Presentkort kan inte bytas mot riktiga pengar
 2. Presentkort kan bara lösas in en gång
 3. Inlösningskoden gäller bara för medlemsperioden som anges på presentkortet. När kortet löses in kommer Elite VIP-medlemskapet att löpa ut efter den angivna tidslängden, d.v.s. 1 vecka, 1 månad, 3 månader eller 1 år.

Göra betalningar/inköp på hemsidan

Om användaren är under 18 år eller inte betalar sina egna räkningar, så måste den ha tillstånd från en förälder eller vårdnadshavare, den person som betalar räkningarna, eller kortinnehavaren innan användaren kan några inköp på MovieStarPlanets hemsida. Om någon otillåten betalning sker på MovieStarPlanet - oavsett betalningsmetod - kommer användarkontot att tas bort permanent. Om användaren inte följer MovieStarPlanets Villkor kan kontot avslutas och eventuella StarCoins, chatt och aktivt innehåll som tilldelats profilen kommer att gå förlorade. Observera att detta gäller även om användaren raderar sitt eget MovieStarPlanet-konto.

Försäljningsvillkor

När användare köper ett VIP-medlemskap så kan de köpa speciella virtuella VIP kläder, objekt, animationer, etc. ("virtuella varor") i spelet under deras medlemskapstid. VIP-medlemskap och produkter, inklusive StarCoins, Diamonds och bonusmaterial, tillhandahålls så snart betalningen är genomförd och MovieStarPlanet har anmält den till sin betalningstjänst. Alla priser på MovieStarPlanet inkluderar moms och kan ändras utan notifikation.

StarCoins, oavsett om de har köpts eller tjänats, kan endast användas för att köpa virtuella varor på MovieStarPlanets hemsida.

StarCoins kan inte överföras till en annan användare och har inget kontantvärde. Därför kan användare inte lösa in eller beviljas en monetär återbetalning för oanvända StarCoins på MovieStarPlanet.

Kreditkort säkerhet

MovieStarPlanet använder en tredje part som betalningsleverantör och kan därför inte lagra någon information om bankkonton eller kreditkort. All information om bankkonton och kreditkort lagras av betalningsleverantören i krypterad form i en datacentral med hög säkerhet. All känslig information som samlas och lagras av betalningsleverantören uppfyller kraven i Personuppgiftslagen. Den uppfyller alla internationella och danska säkerhetsstandarder.

Returnering

När inköp görs på MovieStarPlanets hemsida (inklusive VIP-medlemskap, StarCoins och virtuella varor), så avstår användaren från sin rätt till monetär återbetalning. Undantag görs efter MovieStarPlanets egna godtycke. För att bestrida ett köp vänligen kontakta MovieStarPlanet - klicka här.

VANLIGA FRÅGOR

Hur uppgraderar jag mitt nuvarande VIP-medlemskap?

Att uppgradera ditt VIP-medlemskap är enkelt. Om du har ett aktivt VIP-medlemskap (Normal/Super) så kan du uppgradera till nästa VIP-nivå genom att betala mellanskillnaden mellan de två paketen. Den räknas ut automatiskt och den totala summan beror på hur många VIP-dagar du har kvar och på vilket paket du hade köpt från början.

Vad händer om jag har återkommande betalningar aktiverad och uppgraderar samtidigt?

Du kan fortfarande uppgradera ditt VIP om du har återkommande betalningar aktiverad. Du kommer att vara skyldig att betala mellanskillnaden mellan de två paketen i form av en engångsavgift. När din nästa betalning görs så kommer du automatiskt att debiteras enligt det nya VIP-medlemskap som du har valt.

Vad händer med mina nuvarande återkommande betalningar om jag inte uppgraderar?

Om du har återkommande betalningar aktiverad och du inte vill uppgradera till ett av de nya paketen, kommer ingenting att förändras. Detta innebär att du kommer att debiteras samma belopp som tidigare och du kommer att få samma innehåll/förmåner.

Var är de gamla presentkorten, och vad händer om jag använder dem?

De gamla presentkorten har ersatts av fyra nya presentkort från Elite VIP-medlemskapsutbudet. Om du har ett av de gamla presentkorten så kommer du fortfarande att kunna använda det och ta emot allt som finns på det.

Observera att de gamla presentkorten innehåller Normal VIP och inte Super eller Elite VIP.

Vad händer om jag har återkommande betalningar aktiverad och använder ett presentkort?

Du kan fortfarande använda ett presentkort om du har återkommande betalningar aktiverad. Så snart du löser in ditt presentkort så kommer det tidigare VIP-medlemskapet att pausas och ditt nya medlemskap aktiveras istället. Ditt normala (återkommande) VIP-medlemskap kommer att aktiveras när presentkortets medlemskap löper ut.


Vad kommer att hända med de gamla StarCoins och Diamonds paketen?

De gamla StarCoins och Diamonds paketen kommer att ersättas av nya Top-Up paket som fungerar på ungefär samma sätt. Dock har de nu fått sin egen meny så att du aldrig mer kommer att förväxla dem med VIP-paketen.

Var finns dagliga snurrar?

Du får extra dagliga snurrar på StarCoins-hjulet beroende på vilket VIP-medlemskap du har. Du kan nu se hur många snurrar du har kvar under varje StarCoins-hjul när du loggar in. Du kan även se mer exakta uppgifter när du loggar in på ditt MovieStarPlanet konto och tittar på vår "Detaljer"-sida där man ser våra VIP-alternativ!

Var finns dagliga StarCoins och Diamonds?

Vi har infört ett helt nytt koncept till Moviestarplanet, dagliga StarCoins och Diamonds. 

Med Elite VIP-medlemskap så kommer du dagligen att få StarCoins och Diamonds i ditt Fame Magazine! Detta är ett litet sätt för oss att säga tack för att du är VIP på MovieStarPlanet.